Om mig

 

Det faglige

Mit navn er Jeanett Vestbö. Jeg har arbejdet som privat dagplejer i over 10 år, et arbejde, som jeg elsker, da jeg elsker at have børn omkring mig. For mig er det vigtigt, at børn får den allerbedste start på livet i trygge rammer.

Det giver mig stor glæde at følge børnene udvikle sig fra deres første spæde start i livet, se dem lære at gå, hvordan de udforsker deres omgivelser og lærer at omgås andre børn. Det er mit job at være deres støtte, når de bevæger sig ud i denne store men spændende nye verden.

For at styrke mine faglige kompetencer indenfor faget, har jeg deltaget i kurser blandt andet indenfor kognitiv læring og førstehjælp. Desuden anvender jeg metoder indenfor børne- og babytegn og arbejder ud fra pædagogiske læreplaner, som er specielt skræddersyet til bedst muligt at hjælpe børnenes udvikling.

 

Det personlige

Jeg er gift med Bjarne igennem mere end 20 år, og vi har sammen fire drenge: Alexander på 18 år, Christoffer på 16 år, Nicklas på 13 år og Mads på 11 år.

Vi bor allesammen i et dejligt stort hus i et roligt boligkvarter i udkanten af Fredericia. Huset ligger i gåafstand til skov og kun en kort cykeltur til stranden, så der bliver tit gået ture i det fri.

I min fritid træner jeg meget fitness og løber, gerne lange distancer.